Grecia

3 stele

Grecia cu 170 euro

Week-End, Odihnă romantică, Tratament şi reabilitare, Turism extrem, Turism Event, Odihnă pentru copii, Odihnă corporativă, Excursii, Obiective turistice, Concediu la plajă, Shop tour, Excursii religioase, Rezervaţii naturale, Odihnă activă

De la €170 pentru o persoană maturăşi pînă la €80 pentru un copil

hotel Balkan Hellas ***

Plecarea: 24.07, Oraşul plecării: Кишинев

Дорога: autocar 20 ore.

Numărul de nopţi: 7

Vreţi să plecaţi? Completaţi cererea on-line gratuită

Leptokarya este una dintre cele mai cunoscute localitati ale Rivierei Olimpice a Greciei, deseori comparata cu cornul abundentei, deoarece aici se gasesc toate elementele indispensabile unei vacante linistite. Aici veti gasi cafenele, patiserii si taverne, amplasate de-a lungul plajei, magazine cu suveniruri, supermarket-uri bine aprovizionate, discoteci si cluburi de seara. Plaja in regiune este pietroasa-nisipoasa, amenajata, iar marea calma si limpede. Deasupra orasului se vede Muntele Olimp, care confera statiunii un microclimat ideal. Leptokarya este locul ideal de odihna, dar si un orasel fermecator in care va veti putea bucura de spiritul grecesc si traditiile locale. Saptamanal (in fiecare marti), in centrul orasului, se organizeaza un targ in care veti putea achizitiona legume, fructe, delicatese si diverse alte produse direct de la producatorii locali.

Cel mai important loc pentru oaspetii nostri este Aparthotelul Balkan Hellas, in care sunt organizate petreceri cunoscute in toata regiunea.

Cazare

De ce Aparthotel Balkan Hellas:

- Aparthotel cu piscina si curte interioara

- Sezlonguri langa piscina – gratuit

- Ideal pentru grupuri de prieteni

- Petreceri organizate

- Acces la internet wireless - gratuitLocalizare: Aparthotelul (unitate de cazare in regim de self-catering/ autogospodarire) este situat in centrul statiunii Leptokarya, langa parcul central, cu locuri de joaca pentru copii. In apropiere se afla gara (de unde aveti acces direct catre Salonic, Katerini, Nei Pori) si o statie de autobuz, care permit fiecaruia organizarea timpului liber. Distanta pana la plaja este de 200 m, dar se poate ajunge la plaja si pe strada comerciala principala (aprox.400 m).Studio-uri : studio pentru 2, 3, 4 persoane, cu anexa la minibucatarie (chicineta) dotata cu ustensilele de baza, baie, aer conditionat (contra cost), balcon sau terasa. In studiouri turistii se ocupa singuri de pastrarea curateniei, achizitionand produsele necesare pentru aceasta si nu au la dispozitie prosoape sau alte obiecte de igiena.Dotarea aparthotelului: curte interioara cu piscina, o piscina mai mica pentru copii, pool bar, sezlonguri langa piscina (gratuit), restaurant, o sala cu semineu, receptie, ascensor.

Mîncare

Optional– supliment de cina si mic dejun – pentru tot sejurul – 55 EUR/persoana
Optional– supliment de ALL INCLUSIVE – pentru tot sejurul – 105 EUR/persoana
( Alimentarea este la restaurantul Aparthotelului Balkan Hellas sau la o taverna locala)

Asigurare medicală

Inclusă în cost

Ce este inclus în costul foii turistice?

Tariful include:

7 nopti cazare (loc in camera DBL) fara masa la Aparthotel Balkan Hellas din Leptokaria

Transport autocar – clasificat pentru transport international, A/C, scaune rabatabile, DVD

Asigurarea medicala,

Reprezentant vorbitor de limba romana la agentia partenera din Leptokarya.

Pentru altă sumă

Tariful nu include: excursii facultative si alte cheltuieli personale.

Agentie de turism

TURMALINA

str. Armeneasca 44/2, of. 14

Tel.: 542-039, 54-56-73, 078108108, 078110108, fax: 542-039

Regim de lucru: luni-vineri 9,00-19,00; sam. 10,00-17,00

www.turmalina.md