29 august

În Moldova în premieră va avea loc concursul „Miss Regina Vinului 2014”

În premieră în Moldova, pe 3 octombrie, în cadrul Festivalului Vinului va fi organizat concursul MISS REGINA VINULUI 2014, desfăşurat de compania ProVin MD, în parteneriat cu Oficiul Naţional al Viei şi Vinului.

Organizatorii concursului au comunicat agenţiei „INFOTAG” că scopul acestuia este alegerea unei persoane care va fi imaginea reprezentativă pentru promovarea vinului naţional pe parcursul unui an, la diferite evenimente naţionale şi internaţionale.

Pentru titlul de „Miss Regina Vinului”, în finală, vor concura 11 participante, fiind supuse mai multor probe de concurs, cum ar fi prezentarea personală în costum naţional, proba creaţiei artistice, proba ţinutei de seară, de asemenea finalistelor le vor fi puse întrebări din domeniul vinificaţiei.

La concurs pot participa domnişoare din toată ţara cu vârsta cuprinsă între 18-27 de ani, o înălţime minimă de 1,70 m şi cunoscătoare a limbii engleze. Ele urmează să completeze ancheta pe site-ul www.reginavinului.md. Perioada de înregistrare este 21 august – 5 septembrie.

Câştigătoarea concursului va primi un premiu bănesc şi va semna un contract exclusiv de promovare a vinurilor moldoveneşti peste hotarele ţării pentru o perioadă de un an.

Concursul „Miss Regina Vinului 2014” are o tradţie îndelungată în statele membre ale Uniunii Europene. În Germania este organizat anual şi este la cea de a 65-a ediţie. (Detalii citiţi pe site-ul agenţiei „INFOTAG” – www.infotag.md, la rubrica Comunicate de presă).
www.infotag.md